Darts specialist
Wij zijn de darts specialist in de regio! We hebben een zeer groot assortiment van Harrows Dart producten.

Kettler dealer
Als dealer van Kettler bezorgen en installeren wij uw fitnessapparaten!

Valkema sport is een allround sportzaak.  Bij Valkema Sport ligt het accent op persoonlijk advies. Onze klant wordt geholpen door mensen met passie die weet wat u zoekt. Zowel de actieve als recreatieve sporter slaagt bij ons. Wij hebben een zeer ruim en breed assortiment voor iedere tak van sport, en voor elk niveau. Voor sport en mode slaag je zeker bij ons.

running center

Uniek sportconcept – In het sportconcept zijn ook gevestigd Sportpodologie (voetspecialist) Henk Jager, Manueel praktijk voor Shiatsu, Massage en Sportverzorging Marchien Bos, Fyzigo Fysiotherapie en Voedingsburo Van der Linde. Zij bieden in speciale ruimtes hun diensten aan sporters en niet-sporters.

Running Center – Valkema Sport – Running Center is een zaak van hardlopers. Wij helpen je goed van start te gaan. En nog beter te finishen. Van je eerste loop tot je beste prestatie: wij gaan graag met je mee. Omdat we weten wat hardlopen zo mooi maakt. We are running!

Runningbaan – Met een running baan, aangesloten op een camera, kan de klant zijn eigen video-opname terugzien. Er wordt altijd eerst een persoonlijk plan gemaakt.

 
Hardlopen
Voetbal
Actueel
Wintersport
Valkema Sport - Kerkstraat 41-43 - 9641 AM Veendam - 0598-631800 - info@valkemasport.nl