Over ons

PERSBERICHT – maart 2017

Na 5 jaar in een nieuw pand in de Kerkstraat te hebben gezeten, verhuist Valkema Sport binnenkort 75 meter verder op in de Kerkstraat naar het voormalig winkelpand van Bertus ten Hoor. Het is een bewuste keus, aldus eigenaar Jack Hardijk. `We gaan ons nog meer specialiseren in voetbal, running, tennis, volleybal, outdoor en hockeysport. Maar ook via internet doe we al veel met Sport 2000. Uiteraard blijft de naam Valkema Sport bestaan, dat is immers een begrip voor Veendam en omstreken.

Ruim vijfenveertig geleden begon Valkema Sport als een bescheiden sportzaak aan de Kerkstraat -west. Later groeide Valkema Sport uit tot de grootste en beste sportwinkel in de regio. Sporters uit Veendam en omgeving weten blind de weg naar de populaire sportwinkel te vinden. Met deze stap krijgt het Noorden er een echte grote allround sportzaak bij. Valkema Sport gaat zich nog meer professionaliseren door samenwerkingsverbanden aan te gaan met o.a. een tennis, hardloop en een ski-specialist. Binnen het uniek sportconcept voor Oost Groningen is ook Sportpodologie (voetspecialist) Henk Jager gevestigd die in de nieuwe winkel zijn diensten gaat aanbieden aan sporters en niet-sporters.

Sport 2000

Na vijf jaar keert Valkema Sport terug bij de formule SPORT 2000. SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De serviceorganisatie SPORT 2000 is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland BV. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geƫxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed en een diep sportfunctioneel assortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor sporten als voetbal, hardlopen, fitness, outdoor, hockey of tennis aangeboden worden.

Bij SPORT 2000 Valkema Sport staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis en passie van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien.

Binnenkort vindt er een nieuwe heropening plaats met spectaculaire aanbiedingen, acties en demonstraties.

Wij begroeten u graag op donderdag 30 maart aan de Kerkstraat 41-43.