Darts specialist
Wij zijn de darts specialist in de regio! We hebben een zeer groot assortiment van Harrows Dart producten.

Kettler dealer
Als dealer van Kettler bezorgen en installeren wij uw fitnessapparaten!

Fitness

Wat voor schoenen heb ik nodig voor aerobic/fitness?

Als je aan fitness of aerobic doet hebben je voeten, enkels en knieën het soms zwaar te verduren. Het is daarom belangrijk dat je goede schoenen draagt tijdens het sporten. De keuze voor een paar schoenen hangt af van zaken als comfort, demping en ondersteuning. Ga bij het kopen van schoenen dus niet af op een modieus uiterlijk, maar kies voor functionaliteit.

  • Ga je ongeveer één keer in de week naar de sportschool om te fitnessen, dan kun je kiezen voor een allround fitness- of aerobicschoen. Dit soort schoenen is vrijwel altijd voorzien van een nonmarking- en antislipzool.
  • Wie van aerobic of op dans geïnspireerde sporten houdt, heeft baat bij schoenen die laag en licht van gewicht zijn. In deze modellen wordt rekening gehouden met de draaibeweging die het voorste deel van je voet maakt. Met dit soort schoenen heb je een kleinere kans op vervelende blessures door verdraaiing van enkels of knieën.
  • Fanatieke sportschoolbezoekers of fitness instructrices hebben het beste van het beste nodig op het gebied van demping en comfort. Een medewerker van SPORT2000 vertelt je graag welk model het beste bij je past.
  • Spinning is een populaire sport in Nederland. Wie alleen voor spinning naar de sportschool gaat kan speciale fiets- of spinningschoenen kopen. Deze verdelen de druk over de hele zool van de schoen, waardoor je minder snel last krijgt van je voeten. Voor meer controle klik je de ?toe clips? eenvoudig en veilig vast op de pedalen van je fiets.
Hardlopen
Voetbal
Actueel
Wintersport
Valkema Sport - Kerkstraat 41-43 - 9641 AM Veendam - 0598-631800 - info@valkemasport.nl