Clubwebshops

Wij bieden de leden van de verenigingen service door alle clubkleding aan te bieden via clubwebshops. Je kunt alle clubkleding voor eigen gebruik op een eenvoudige manier online bestellen met een exclusieve clubkorting.

In de clubwebshops zijn de wedstrijdbroekjes en –kousen te bestellen, maar is ook een assortiment aan trainingskleding, keeperskleding, en verschillende andere accessoires te koop. Kortom: alle artikelen die je als voetballer nodig hebt, zijn in de clubwebshops te vinden!  Uiteraard zijn al deze artikelen ook  in onze winkel te koop. Hier heb je de mogelijkheid om de kleding te passen. De meeste artikelen zijn tegen meerprijs te bedrukken met het logo van jouw club, je naam of initialen, of een nummer.

Je kunt je bestelling tegen meerprijs thuis laten bezorgen, maar je kunt het ook gratis ophalen bij ons in de winkel. Hier heb je de mogelijkheid om de artikelen te passen, en eventueel voor een andere maat of een ander artikel te kiezen. Artikelen omruilen is uiteraard altijd mogelijk, mits deze niet bedrukt zijn. Wij kunnen artikelen waar je naam, initialen of nummer op staat niet terugnemen.

Bijkomend voordeel van bestellen via de clubwebshops is dat een percentage van je aankoopbedrag ten goede komt aan de vereniging.

Ga naar de webshop: